Terug naar overzicht

Triangles, 155E, Rural Villa, Bilthoven, NL

Bilthoven

De Bilt, centrally located in the province of Utrecht (NL), is the home of rainmakers of the Royal Netherlands Meteorological Institute (KNMI). Bilthoven is one of the six villages of De Bilt.

Here is a rural villa fitted with unique louver systems. By Sunshield. The right facade and the rear wall are fitted with large triangular louver systems.

The residents selected the 155-E louver. A blade with a width of 155 mm. In addition, this slat has a groove, a gutter. As a result, the louvers not only overlap, but also interlock. Perfect for a complete blackout by daylight.

The aluminium parts are powder coated graphite black (RAL 9011). The plastic components are finished in black – which is close to RAL 9005.

Related projects

Rectangle-Triangle, 150-E, Villa, Breda, NL

Rectangle-Triangle, 150-E, Villa, Breda, NL

Breda
148W, Cladding matching louvers, Horiso, Sydney, AU

148W, Cladding matching louvers, Horiso, Sydney, AU

Sydney
Galaxy, Residence, Aarle-Rixtel, NL

Galaxy, Residence, Aarle-Rixtel, NL

Aarle-Rixtel
De voordelen van Sunshield's maatwerkoplossingen zijn: 
  • De meest effectieve zonwering en daglicht beheer.
  • Een zeer robuust en betrouwbaar systeem met een lange levensduur.
  • Flexibel voor elk ontwerp, situatie en vorm.
  • Eenvoudig te reinigen en lage onderhoudskosten.
  • Stijlvolle en architectonische uitstraling.

Interesse?

Laat ons contact met u opnemen om uw situatie, wensen en behoeften te analyseren en om u te informeren over de mogelijkheden die Sunshield u te bieden heeft.

Advies op maat

* = Verplicht veld