Back to overview

Triangles, 155E, Rural Villa, Bilthoven, NL

Bilthoven

De Bilt, centrally located in the province of Utrecht (NL), is the home of rainmakers of the Royal Netherlands Meteorological Institute (KNMI). Bilthoven is one of the six villages of De Bilt.

Here is a rural villa fitted with unique louver systems. By Sunshield. The right facade and the rear wall are fitted with large triangular louver systems.

The residents selected the 155-E louver. A blade with a width of 155 mm. In addition, this slat has a groove, a gutter. As a result, the louvers not only overlap, but also interlock. Perfect for a complete blackout by daylight.

The aluminium parts are powder coated graphite black (RAL 9011). The plastic components are finished in black – which is close to RAL 9005.

Related projects

Multiple louvers, 96E, Private home, Vught, NL

Multiple louvers, 96E, Private home, Vught, NL

Vught
Nautilus, Eindhoven, NL

Nautilus, Eindhoven, NL

Eindhoven
Multiple shapes, 94-W, Modern Villa, Gouda, NL

Multiple shapes, 94-W, Modern Villa, Gouda, NL

Gouda
The benefits of Sunshield's custom made solutions are: 
  • The most effective solar control and daylight management.
  • A very robust and reliable system with long lifetime.
  • Flexible for every design, situation and shape.
  • Easy cleaning and lowest maintenance.
  • Stylish and architectural appearance

Interested?

Let us contact you to analyse your situation, needs and wishes and to inform you about the Sunshield opportunities.

Custom advice

* = required field